Free cookie consent management tool by TermsFeed Nye el-installationer i boligen | Beregn din elektrikerpris online

Nye el-installationer i boligen

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på el-arbejde pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

Nye el-installationer kan både udføres ifm. renoveringer og som led i nybyggeri og tilbygninger. El-installationer skal altid udføres af en autoriseret elektriker, både på grund af sikkerheden, og fordi det er lovpligtigt.

Hvad koster nye el-installationer?

Med prisberegneren kan du undersøge prisen på at få installeret nye el-installationer i din bolig. Når du beregner en pris, vil du få mulighed for at vælge imellem de mest gense rum i en bolig til en el installation. El installationer i bryggers, køkken og især badeværelset er der større krav til i forbindelse med adgangen til vand/ vådrum.

Sådan beregner du prisen

Du indtaster ud fra de aktuelle rum, hvor mange kvadratmeter den nye el installation skal dække. Efter du har udfyldt felterne med dine kontaktoplysninger, vil du modtage en mail med et vejledende prisoverslag på installation af ny el i de aktuelle rum.

Få et møde med en elektriker

Elektrikerpris.dk har mulighed for at arrangere et møde for dig med en lokal elektriker. Du vil få et gratis og uforpligtende møde med en lokal elektriker, der vil komme forbi til en snak og kigge på den aktuelle opgave. Med en besigtigelse af en autoriseret el-installatør vil du modtage et konkret tilbud, der tager udgangspunkt i din opgave.

Elektrikerpris.dk samarbejder med en stor række af elektrikere på tværs af landet, og vi stræber efter altid at sende en lokal elektriker ud til et møde. På den måde er du sikret et tilbud, der tager udgangspunkt i det lokale prisniveau.

elektrikerpris.dk