Free cookie consent management tool by TermsFeed Om os | Elektrikerpris.dk er en del af Prisberegning.dk

Elektrikerpris.dk er en del af Prisberegning.dk

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på el-arbejde pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

Elektrikerpris.dk er ejet og drevet af Prisberegning.dk A/S - modersiden for vores samlede prisberegnings- og mødeservice.

Prisberegning.dk er et mediebureau, der har specialiseret sig i at hjælpe forbrugere med at få en god start på deres bygge- og renoveringsprojekter.

Elektrikerpris.dk er for dig, der gerne vil have en pris på din elektrikeropgave

Elektrikerpris.dk har gjort det nemt for dig at tjekke priser på elektrikeropgaver. Prisberegneren er et redskab, der kan hjælpe dig med at få et overblik over prisniveauet på den elektrikeropgave, du skal have udført.

Prisberegneren er hurtig, nem og helt uforpligtende at anvende.

Vi tilbyder også at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud

Umiddelbart efter du har foretaget en beregning, vil du blive kontaktet af Elektrikerpris.dk, der vil tilbyde at arrangere et møde med en lokal elektriker.

Dette er en uforpligtende, gratis service til dig - dit møde koster ikke noget, og du er fri til at takke nej, hvis elektrikerens tilbud ikke stemmer overens med dine forventninger.

Mødet afholdes hjemme hos dig, hvor elektrikeren kan bese den pågældende opgave, og du kan få svar på dine spørgsmål. For at få dit møde behøver du kun indtaste din opgave i beregneren - vi sørger for at kontakte dig snarest muligt herefter.

Er du selv elektriker?

Er du elektriker og interesseret i at vide, hvordan du kommer til at samarbejde med Elektrikerpris.dk, så kan du læse mere om muligheden her:

Læs mere om et samarbejde her

elektrikerpris.dk