Free cookie consent management tool by TermsFeed Vejledning til prisberegneren | Elektrikerpris.dk

Vejledning til Elektrikerpris.dk

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på el-arbejde pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

Med prisberegneren på elektrikerpris.dk kan du hurtigt og nemt beregne vejledende priser på elektrikeropgaver.

Når du indtaster din opgave i beregneren får du den vejledende elektrikerpris pr. mail - det er helt gratis og uforpligtende og vi bruger aldrig dine oplysninger til andet end det, vi beskriver i vores betingelser.

Sådan beregner du din vejledende pris

  1. Start med at vælge den elektrikeropgave, som du gerne vil have en pris på, eks. installationer af anlæg (f.eks. solcelleanlæg eller dørtelefonanlæg), el-installationer, udskiftninger af kontakter og tavler mv.
  2. Indtast nu oplysninger om ejendommen, boligen samt supplerende oplysninger om opgaven.
  3. Klik på 'Beregn prisen', og indtast dine kontaktoplysninger.
  4. Du får nu din vejledende elektrikerpris pr. mail

Efter din prisberegning

Når du har beregnet en pris og indtastet dine kontaktoplysninger, så vil en af vores medarbejdere ringe dig op i løbet af 1-3 dage og tilbyde dig et møde med en elektriker.

Dette er en gratis service og du bestemmer selv, hvornår elektrikeren kommer hjem til dig.

Er et konkret tilbud fra en elektriker ikke relevant for dig, så er du selvfølgelig velkommen til at sige 'nej tak' til mødet.

Om din vejledende pris

Prisen, du modtager, er en vejledende pris - altså en informeret vurdering af prisniveauet. Det er dog ikke alle aspekter af opgaven, som vores prisberegner kan tage højde for, og derfor kan den kun levere en ca.-pris.

Vil du have en specifik, konkret pris på din opgave, så kan dette kun fås i form af et tilbud fra en elektriker efter en besigtigelse af opgaven.

Passer din opgave ikke ind i beregneren

Hvis du har en elektrikeropgave, som ikke passer ind i vores prisberegner, har du muligheden for at beskrive din opgave i vores beskrivelsesformular på vores moderside Prisberegning.dk.

Når du har sendt os din beskrivelse, vil en af vores medarbejdere hurtigst muligt ringe dig op, vejlede dig om din elektrikeropgave og tilbyde dig at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en elektriker. Denne vil være i stand til at vejlede dig personligt og give dig et tilbud på din opgave.

elektrikerpris.dk