Free cookie consent management tool by TermsFeed Undersøg prisen på nye el-installationer | Elektrikerpris.dk

Undersøg prisen på nye el-installationer

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på el-arbejde pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

Stue, køkken, badeværelse, køkken, bryggers og soveværelser - på Elektrikerpris.dk kan du undersøge prisen på nye el-installationer til din bolig, din renovering eller dit nybyggeri og blive sat i kontakt til en lokal elektriker.

Sådan beregner du din elektrikerpris

I prisberegneren vælger du under opgavetype el-installationer, hvilke rum du ønsker at få foretaget en el-installation i. Efter du har udfyldt dine kontaktoplysninger og trykket Beregn prisen, vil du modtage en mail med et vejledende tilbud på opgaven.

Prisberegneren er gratis og uforpligtende at anvende, og du må gerne beregne flere priser.

Få et konkret tilbud på nye el-installationer

Du skal være opmærksom på at prisen er vejledende, og den kan derfor godt se anderledes ud, når en elektriker kommer forbi og kigge på projektet.

Derfor vil vi ringe dig op i forbindelse med din prisberegning og tilbyde at arrangere et møde med en dygtig elektriker for dig, så du kan komme videre med dit projekt.

Et møde med en elektriker vil give dig klar besked om prisen, og du vil få mulighed for at få en snak med en fagmand og høre hans råd omkring nye el-installationer.

Vi samarbejder med elektrikere over hele landet

Elektrikerpris.dk arrangerer møder over hele landet for folk, der skal have udført nye el-installationer. Vi har tidligere arrangere møder i og i omegnen af bl.a. København (Hovedstadsområdet), Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg og mange andre byer, store som små.

Så skal du have nye el-installationer, så er Elektrikerpris.dk et godt sted at starte. Beregn en vejledende pris på el-installationer på 2 minutter.

elektrikerpris.dk