Free cookie consent management tool by TermsFeed Udskiftning af el-tavler | Beregn din elektrikerpris på 2 minutter

Udskiftning af el-tavler

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på el-arbejde pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

På Elektrikerpris.dk kan du ved hjælp af prisberegneren udregne et vejledende tilbud på opsætning af nye el-tavler.

Du vælger under opgavetypen udskiftninger, hvor mange el tavler det drejer sig om og beregner en pris. Du vil modtage et vejledende tilbud pr. mail straks efter en beregning. Prisen er udregnet efter højeste fællesnævner på landsplan, og vil derfor ikke give et præcist billede af, hvad en elektriker vil vurdere opgaven til. Mange oplever at det kan udføres til en lavere pris efter et elektrikerbesøg.

Derfor tilbyder Elektrikerpris.dk at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en elektriker. Vi kontakter dig telefonisk i forbindelse med din prisberegning for at hjælpe dig videre med dit projekt og tilbyder at arrangere et møde med en dygtig elektriker, der kan stå for opsætningen af dine nye el- tavler.

Vi ordner alt det praktiske og arrangerer et første møde med elektrikeren

Ved at lade os stå for at finde en elektriker til dig, slipper du for selv at skulle ud og opstøve en elektriker til dine nye eltavler. Det er ganske gratis, og du vil få mulighed for at få en snak med en fagmand.

Vi har formidlet møder til private i og i omegnen af København (Hovedstadsområdet), Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør, Hørsholm, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro og Taastrup. Vi har samarbejdspartnere over hele Danmark og sender altid elektrikere fra dit eget lokalområdet ud til møder.

På den måde vil du altid modtage et tilbud, der tager udgangspunkt i det lokale prisniveau og håndværkeren slipper for at pendle over store afstande.

Prisberegneren giver dig et overblik og forbereder dig på et møde med en elektriker. Du har mulighed for at undersøge prisen på en række forskellige el-installationer og udskiftning af stikkontakter, afbrydere, lampeudtag, komfurudtag og el-tavler.

Prøv prisberegneren med det samme.

elektrikerpris.dk