Free cookie consent management tool by TermsFeed Solcelleanlæg i forbindelse med jordvarmeanlæg | Elektrikerpris

Solcelleanlæg i forbindelse med dit jordvarmeanlæg

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på el-arbejde pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

Den nye solcelleordning lægger op til, at man skal bruge sin strøm mens den laves for at have den største fortjeneste. Det har vakt en del furore, da man jo typisk ikke vil være hjemme, mens solcelleanlægget producerer mest strøm.

Det kan derfor være relevant at tænke i nye vaner - start vaskemaskinen og opvaskeren inden du tager hjemmefra om morgen og oplad dine apparater om dagen. Små tiltag og vaneændringer gør, at du kan udnytte din solstrøm bedre.

Solcelleanlæg og varmepumper bliver en attraktiv kombination

Kombiner for eksempel dit solcelleanlæg med et jordvarmeanlæg. Jordvarmeanlægget bruger strøm døgnet rundt til at forsyne varmepumpen, og derfor vil den nye timeafregning ved solceller være en kombi-løsning.

Det giver rigtig god mening på den nye ordning med denne kombination, da varmepumpen bruger strøm hele døgnet til at opvarme. Den nye timeafregning giver dig derfor de bedste fordele, fordi du selv producerer en billig strøm til varmepumpen ved jordvarmeanlægget.

Skal du energirenovere din bolig eller bygge nyt hus, kan en kombination mellem solcelleanlæg og et jordvarmeanlæg derfor være en rigtig god løsning.

Solcellerne producerer strøm til varmepumpen og dit jordvarmeanlæg vil køre på hjemmelavet, billig strøm. Det er en effektiv udnyttelse af din solcellestrøm på den nye ordning med timeafregning.

Beregn en pris på et jordvarmeanlæg på VVS-pris.dk

Du kan tjekke priserne på etablering af et jordvarmeanlæg på VVS-pris.dk

elektrikerpris.dk