Free cookie consent management tool by TermsFeed Kan man anvende håndværkerfradraget til elektriker?

Kan man anvende håndværkerfradraget til elektriker?

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på el-arbejde pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

NB! Artikel fra 2013 - ikke længere gældende information

Nu gik den endelig igennem: Regeringens nye vækstpakke blev langt om længe vedtaget i søndags, den 21. april 2013. Den indeholder en forlængelse af den eksisterende ordning om håndværkerfradrag, der er skabt for at booste byggelysten - og dermed økonomien - i Danmark.

EL-arbejde kan fratrækkes via håndværkerfradraget. I vore dage undgår man ikke at skulle engagere en elektriker, når man har et byggeprojekt. Derfor er ordningen ret bredt defineret med hensyn til hvilke typer el-opgaver håndværkerfradraget dækker.

Nedenfor kan du læse mere om det. Du kan dog også trygt prøve vores prisberegner øverst på siden, vel vidende opgavetypen formentlig ér dækket af ordningen. Vi ringer dig jo efterfølgende op og tilbyder dig et uforpligtende møde med en elektriker. Uden beregning. Skulle der alligevel være problemer med at få arbejdet dækket, vil din kompetente fagmand helt sikkert nævne det.

Kan man trække løn til elektriker fra i skat?

Ja. Så længe opgavetypen kan indeholdes i SKAT’s beskrivelse. Det endelige pris tilbud på elektriker arbejde får du fra den fagmand, vi arrangerer et møde med. Sørg for at spørge vedkommende; om det er muligt at få udspecificeret arbejdstid på regningen.

Kan han sagtens klare dette, og er villig til at modtage betaling for veludført arbejde elektronisk, kan du roligt regne med en godkendelse fra SKAT. Bemærk at SKAT kræver din håndværker er CVR registreret, hvilket alle vore samarbejdspartnere naturligvis ér.

EL-arbejde: Elektriker, håndværkerfradrag

Listen over el-arbejde, der er dækket af håndværkerfradrag er lang, hvorimod elarbejde - der ikke er dækket - er noget kortere. Derfor følger en kort opsummering i omvendt rækkefølge:

EL-arbejde, du IKKE kan få dækket: Du kan ikke få lavet eller udbedret eksisterende antenneinstallationer eller røgsugningsanlæg. Ordningen gælder heller ikke, hvis du er en erhvervskunde. Kun for privatkunder.

Håndværkerfradraget dækker reparation og fornyelse af elinstallationer: Afbrydere og stikkontakter, opsætning af spots, installation af gulvvarme, bevægelsesfølere, dagslysfølere, nye ledninger, erstatning af stofledninger, nye føringsveje, indfræsning af ledninger i vægge og alle former for brandsikring. (Røgalarmer med nettilslutning, forbedrede el-installationer, HPFI-relæ opsætning. Skulle din opgavetype af en eller anden årsag ikke være nævnt i ovenstående anbefales det, du snakker med en af vore dygtige servicemedarbejdere om det, når du ringes op.

elektrikerpris.dk