Free cookie consent management tool by TermsFeed Opsætning af brandalarmer - priser | Elektrikerpris.dk

Gør dit hus sikkert med brandalarmer

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på el-arbejde pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

Brandalarmer kan redder liv.

Der findes mange typer af brandalarmer, derfor kan det være en god idé at søge råd hos en elektriker, om de muligheder man har.

Elektrikerpris.dk har gjort det let for dig at finde en dygtig elektriker.

Med prisberegneren kan du regne dig frem til en vejledende pris på opsætning af brandalarmer.

Du vælger brandalarmer, og om du skal have opsat brandalarmerne i et hus eller etageejendom. Ved en etageejendom skal der tages stilling til varslingsmetode, og hvor mange boliger/opgange det drejer sig om.

Efter du har foretaget en beregning, vil du modtage et vejledende tilbud pr. mail med en overslagspris på opsætning af nye brandalarmer. Prisen er baseret på højeste fællesnævner på landsplan, og den vil derfor ikke fuldt ud illustrere, hvordan et konkret tilbud fra en håndværker ser ud.

Det kræver en besigtigelse fra en elektriker.

Få et møde med en elektriker

Elektrikerpris.dk vil derfor tilbyde dig et gratis og uforpligtende møde med en elektriker fra dit lokalområde. En rådgiver fra vores serviceafdeling vil ringe dig op og hjælpe dig videre med dit projekt. Skulle du være interesseret i at få et møde med en af vores elektriker samarbejdspartnere, aftaler vi et møde under samtalen.

Ved at tage imod tilbuddet om at lade os finde og arrangere et møde med en erfaren elektriker, slipper du for selv at skulle på jagt efter og ringe rundt til elektrikere i dit lokalområde. Det ordner vi alt sammen for dig, så du kan få sat dine nye brandalarmer op hurtigst muligt.

Prøv prisberegneren med det samme og få arrangeret et møde. Let hurtigt og effektivt

elektrikerpris.dk