advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

Har du et stykke el-arbejde, men mangler en elektriker? - så er Elektrikerpris.dk et godt sted at starte.

Ved hjælp af prisberegneren kan du udregne en vejledende pris på en række forskelligt elektrikerarbejde, og efterfølgende blive sat i kontakt med en dygtig elektriker fra dit eget lokalområde.

Sådan gør du

Du vælger hvilken opgavetype, det er, du skal have udført i prisberegneren. Du tjekker de relevante yderligere oplysninger, for en beregning, af og udfylder dine kontaktoplysninger.

Straks efterfølgende modtager du en mail med et vejledende tilbud på opgaven. Tilbuddet er en overslagspris og skal give dig en idé om, hvordan et tilbud på denne type elektrikeropgave kan se ud.

Få et møde og få klar besked

Hvis du gerne vil have en konkret pris på opgaven, kræver det en besigtigelse af en elektriker, så der kan tages højde for din aktuelle situation.

Af den årsag tilbyder Elektrikerpris.dk at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en dygtig elektriker. Det er den eneste måde, hvorpå du kan få klar besked om prisen på dit el-arbejde.

Vi kontakter dig i forbindelse med din beregning for at høre, om du skulle være interesseret i et gratis møde med en elektriker. Ved at lade os stå for at arrangere det første møde mellem dig og elektrikeren, slipper du selv for arbejdet med at opstøve en håndværker.

Elektrikerpris.dk er en nem og hurtig måde at finde en elektriker.