Free cookie consent management tool by TermsFeed Elektriker til nye arbejdsstationer - pris online på 2 minutter!

Få opstillet nye arbejdsstationer

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på el-arbejde pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

Skal du på din arbejdsplads have oprettet nye arbejdsstationer, skal du have fat i en elektriker, der kan trække nye ledninger og opføre nye stik.

På Elektrikerpris.dk kan du undersøge prisen på oprettelsen af nyt kontormiljø. I prisberegneren vælger du, hvor mange arbejdsstationer det drejer sig om, udfylder dine data og trykker beregn prisen.

Straks efter vil du modtage en mail med et vejledende tilbud på udførelsen. Tilbuddet beregnes ud fra højeste fællesnævner på landsplan, og vil derfor aldrig fuldt ud illustrere den nøjagtige pris på opførsel af nye arbejdsstationer eller nyt kontormiljø.

Et tilbud med en nøjagtig pris kræver en besigtigelse af en elektriker

Hvis du gerne vil have en konkret pris på oprettelse af nye arbejdsstationer, tilbyder Elektrikerpris.dk at arrangere et møde med en lokal elektriker.

I forbindelse med din prisberegning vil du modtage et opkald fra os, hvor vi vil tage en snak om dit projekt og hjælpe dig videre. Vi tilbyder dig at arrangere et første møde med en elektriker, der vil komme forbi til et uforpligtende og gratis møde. Her vil du få mulighed for at snakke med en håndværker om dine muligheder.

Efter mødet vil elektrikeren være i stand til at give dig et konkret tilbud på opgaven, og du vil få klar besked om prisen for opførsel af nye arbejdsstationer.

Det er en nem og effektiv måde at komme i kontakt med en håndværker.

Vi arrangerer møder over hele landet

Vi har en stor række samarbejdspartnere på tværs af landet - Fyn, Jylland og Sjælland/øerne - og arrangerer derfor altid møder med lokale elektrikere. Så den pris, du modtager, tager udgangspunkt i det lokale prisniveau.

Vi har tidligere arrangeret møder i og i omegnen af København (Hovedstadsområdet), Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør, Hørsholm, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro og Taastrup - og vil også gerne arrangere et for dig.

Prøv prisberegneren med det samme - det tager kun to minutter.

elektrikerpris.dk