Free cookie consent management tool by TermsFeed El-installationer til nybyggeri | Beregn din elektrikerpris her

El-installationer til nybyggeri

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på el-arbejde pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

Når du skal bygge nyt har du stort set altid brug for hjælp fra en elektriker - med mindre du altså er elektriker selv.

Man må nemlig ikke udføre elinstallationer selv. Grunden til dette er, at dårligt elektrikerarbejde kan føre til, at der opstår brand, og kan i værste fald koste menneskeliv.

Elektrikeren er en vigtig del af nybyggeriet. Han eller hun går i gang, så snart husets klimaskærm er tæt. Elektrikeren trækker ledninger, installerer kontakter, lampeudtag og meget mere.

Sådan beregner du en elektrikerpris

Under kategorien "El-installationer" kan du vælge, om installationerne skal udføres udendørs eller indendørs. Du kan godt beregne flere priser, hvis begge dele er interessante for dig.

Herefter indtaster du, hvor mange m2 de enkelte rum dækker. Der skal eks. flere el-installationer til i køkkenet end i et almindeligt værelser.

Til sidst klikker du på 'Beregn prisen' og indtaster dine kontaktoplysninger. Når beregningen er gennemført, får du en med det samme med din vejledende pris.

Få et gratis møde og et tilbud

Vi arrangerer også tilbudsmøder med elektrikere - dette er en landsdækkende service, der er helt gratis for dig.

Det er også derfor vi beder om dine kontaktoplysninger. Hvis et tilbudsmøde ikke er relevant for dig, så kan du naturligvis sagtens sige 'nej tak', og du kan også til enhver tid få slettet de oplysninger, du har indtastet.

For at indhente et konkret tilbud fra en elektriker, behøver du bare indtaste din opgave med kontaktoplysninger i beregneren. Så sørger vi for at hjælpe dig videre.

Læs mere om vores gratis service her.

elektrikerpris.dk