Free cookie consent management tool by TermsFeed Automatisk lysstyring af din bolig | Pris på IHC anlæg på 2 min.

Automatisk lysstyring af din bolig

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på el-arbejde pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

Intelligent House Control betyder at dine el-installationer er baseret på et software program. Det betyder at dine stikkontakter ol. ikke er afhængige af et kabel og dermed kan flyttes rundt på.

Det er et system, udviklet hos Lauritz Knudsen, der giver dig fuld kontrol i forbindelse med komfort, sikkerhed og multimedie muligheder i forhold til lyssætningen af din bolig.

Du kan bestemme hvornår lys automatisk skal tænde og slukke, og du kan også lave en kombination af lysscenarier på tværs af rum. Du kan også få lyset til at tænde og slukke, når du ikke selv er hjemme. Der er mange muligheder med IHC.

IHC forudsætter en særlig form for kabling af huset og vil derfor typisk være en installation, der udføres ved nybyggeri eller ved en totalrenovering af ældre huse.

På Elektrikerpris.dk kan du undersøge prisen på installation af et IHC system på 2 minutter.

I prisberegneren vælger du IHC installation, om det drejer sig om en installation i et hus eller etageejendom og hvor mange kvm det drejer sig om.

Efter du har trykket beregn prisen, vil du modtage en mail med et vejledende tilbud på en IHC installation. Du skal være opmærksom på at tilbuddet er vejledende, og det vil derfor ikke fuld ud illustrere, hvad det koster at få installeret IHC hjemme hos dig.

Hvis du gerne vil have klar besked om prisen på en IHC installation, er du nødt til at få en elektriker til at komme med en vurdering af opgaven.

Elektrikerpris.dk tilbyder derfor i forbindelse med din prisberegning at arrangere et møde med en af vores elektrikere. Vi ringer dig op og hører, om du skulle være interesseret i at få besøg af en elektriker. Vi samarbejder med en stor gruppe elektrikere på tværs af landet, og kan derfor altid sende en lokal elektriker ud til møderne.

Et møde med en elektriker er den eneste måde, hvorpå du kan få klar besked om en IHC installation.

Prøv prisberegneren med det samme og få aftalt et møde med en dygtig elektriker.

elektrikerpris.dk